Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Acţiune a Poliţiei Alba pe DN1 şi DN7: 13 permise reţinute şi zeci de şoferi amendaţi pentru depăşire neregulamentară, viteză şi centură de siguranţă

Publicat

actiune politia Poliţiştii din Alba au fost, joi, cu ochii pe traficul rutier de pe DN1 şi DN7. Au depistat şoferi care au depăşit neregulamentar, care au apăsat prea tare pedala de acceleraţie sau care nu au purtat centura de siguranţă. Zeci de conducători auto au fost amendaţi, iar 13 au rămas şi fără permise.

Potrivit IPJ Alba, poliţiştii au acţionat pe tot parcursul zilei de joi, pe Drumul Naţional 1 şi Drumul Naţional 7, pe raza judeţului. Acţiunea a vizat combaterea încălcării regulilor de circulație privind depășirea.

Cu această ocazie au fost aplicate 52 de sancţiuni contravenţionale, din care 13 pentru  depăşire neregulamentară, 13 pentru viteză, 11 pentru nepurtarea centurii de siguranţă, restul constituind alte abateri de la normele legale.

Au fost reţinute în vederea suspendării 13 permise de conducere, toate pentru depăşire neregulamentară. Totodată a fost retras 1 certificat de înmatriculare.

Valoarea sancţiunilor aplicate este de 12.250 lei.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax