Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Acţiune a Poliţiei în satele din zona Blaj. Peste 130 de şoferi testaţi pentru alcool, zeci de amenzi

Publicat

actiune politia

La sfârșitul săptămânii trecute, poliţiştii din mediul rural din zona Blajului au desfăşurat o acţiune pentru creșterea gradului de siguranţă rutieră din zona de competenţă. Au fost controlate 167 de autovehicule, 134 de şoferi au fost testaţi cu aparatul etilotest, au fost aplicate 29 de sancțiuni contravenţionale şi au fost constatate două infracţiuni.

În perioada 16 – 18 noiembrie 2018, poliţiştii Secţiilor de Poliţie Rurală Jidvei şi Blaj au desfăşurat o acţiune cu efective suplimentare ce a avut ca scop creşterea siguranţei circulaţie pe drumurile publice şi descoperirea celor ce încalcă regulile de circulaţie rutieră, transmite IPJ Alba.

Cu ocazia acestei acţiuni au fost controlate 167 de autovehicule, din care 8 destinate transportului public de persoane, iar 134 de conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest.

Poliţiştii au constatat 29 de abateri de natură contravenţională, sancționate cu amenzi în valoare de 9.410 lei, au retras un certificat de înmatriculare şi au constatat două infracțiuni la regimul rutier (una de conducere sub influenţa alcoolului şi una de conducere, pe drumurile publice, a unui autovehicul neînmatriculat).

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax