Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Acţiune a Poliţiei la Blaj. Amenzi de peste 20.000 de lei şi trei infracţiuni descoperite în flagrant

Publicat

masina politie

Poliţiştii din Blaj şi cei ai secţiilor de poliţie rurală arondate, sprijiniţi de poliţiştii Serviciului Rutier, au desfășurat joi o acţiune cu efective mărite, pe raza de competenţă, ce a avut ca scop prevenirea faptelor de natură infracțională şi contravenţională. Au fost aplicate amenzi de peste 20.000 de lei şi au fost constatate, în flagrant delict, 3 infracţiuni.

Potrivit IPJ Alba, la acţiune au participat poliţiştii din Blaj şi cei ai secţiilor de poliţie rurală Blaj şi Jidvei, sprijiniţi de poliţiştii Serviciului Rutier din cadrul IPJ Alba. Acţiunea cu efective suplimentare a avut ca scop creşterea gradului de siguranţă publică, prevenirea şi combaterea infracțiunilor şi contravențiilor, precum şi prevenirea accidentelor de circulaţie.

Au fost legitimate 160 de persoane şi au fost constatate 105 abateri de natură contravenţională, sancţionate cu amenzi în valoare de 20.080 lei. Poliţiştii au verificat 5 societăţi comerciale şi au confiscat bunuri în valoare de 1.205 lei.

Dintre amenzile aplicate, 94 au fost pentru încălcarea normelor privind circulaţia pe drumurile publice, 9 la Legea 61/1991 pentru nerespectarea normelor privind ordinea şi liniştea publică, iar restul la alte acte normative. Au fost reţinute două permise de conducere.

Poliţiştii au depistat, în flagrant delict, 4 persoane bănuite de comiterea unor infracțiuni şi au identificat doi autori de infracțiuni în fapte penale rămase cu autori neidentificaţi.

Citeşte şi Doi adolescenţi din Blaj, cercetaţi penal. Au spart autocare parcate în apropierea unei staţii de carburanţi

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax