Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Acţiune a Poliţiei la Blaj. Zeci de maşini verificate în trafic şi amenzi de peste 12.000 de lei

Publicat

Politia, amenzi

Zeci de şoferi au fost amendaţi în trafic, la Blaj şi în localităţile rurale amendate, marţi, în cadrul unei acţiuni organizate de poliţie pentru siguranţa traficului rutier. Au fost aplicate 61 de amenzi şi au fost constatate 3 infracțiuni la regimul rutier.

Potrivit IPJ Alba, în 24 aprilie, Poliţia Municipiului Blaj şi Secţiile de Poliţie Rurală Jidvei şi Blaj au organizat, pe raza municipiului şi a localităţilor rurale arondate, o acţiune ce a avut ca scop prevenirea accidentelor rutiere şi combaterea ilegalităţilor comise de participanţii la traficul rutier.

Cu ocazia acestei acţiuni au fost verificate 96 de autovehicule şi au fost constatate 62 de abateri de natură contravenţională, în valoare de 12.615 lei.

Dintre sancțiunile aplicate, 61 au fost pentru abateri de la OUG 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, iar una a fost aplicată la Legea 61/1991 privind liniştea şi ordinea  publică.

Au fost retrase două certificate de înmatriculare, reţinute două permise de conducere şi au fost constatate 3 infracţiuni la regimul rutier.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax