Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Acţiune a Poliţiei la Cîmpeni: Aproape jumătate din maşinile verificate împreună cu RAR au avut defecţiuni tehnice

Publicat

politie

actiune politie 2 Amenzi în valoare de peste 4.500 de lei au fost aplicate de polițiști din Cîmpeni, în urma unei acțiuni de prevenire a accidentelor rutiere cauzate de starea tehnică necorespunzătoare a autovehiculelor. Cu ocazia acțiunii au fost reţinute 5 certificate de înmatriculare, aproape jumătate dintre maşinile verificate având defecţiuni tehnice.

La data de 13 august, poliţiştii rutieri din Cîmpeni, sprijiniţi de poliţiştii Secţiei 9 Poliţie Rurală Cîmpeni, împreună cu specialişti ai Registrului Auto Român, au desfăşurat o acţiune de prevenire a accidentelor rutiere cauzate de starea tehnică necorespunzătoare a autovehiculelor.

Din cele 35 de autovehicule controlate cu ocazia acestei acţiuni, la 15 au fost depistate defecţiuni tehnice, motiv pentru care şoferii acestora au fost sancţionaţi contravenţional.

Alţi 7 conducători auto au fost sancţionaţi contravențional, pentru alte abateri de la normele legale privind circulaţia pe drumurile publice.

Totodată, au fost reţinute 5 certificate de înmatriculare, iar valoarea totală a sancţiunilor aplicate a fost de 4.620 lei

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax