Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Acţiune a Poliţiei la târgul din Cîmpeni. Peste 30 de persoane sancţionate. Amenzi de peste 10.000 de lei

Publicat

actiune politia

Poliţiştii au acţionat pentru menţinerea climatului de siguranţă civică la târgul de la Cîmpeni. Peste 30 de persoane au fost sancţionate contravenţional.

Potrivit IPJ Alba, în 29 martie, poliţiştii din Cîmpeni au organizat o acţiune cu efective suplimentare, pe raza oraşului, pentru menţinerea climatului optim de siguranţă publică şi pentru prevenirea şi combaterea infracţiunilor şi contravenţiilor, cu ocazia târgului de animale şi mărfuri.

Cu ocazia acestei acţiuni, poliţiştii au legitimat 93 de persoane şi au controlat 87 de autovehicule, iar pentru nereguli constatate au aplicat 34 de sancţiuni contravenționale, în valoare de 10.440 lei.

Poliţişti au depistat trei persoane care conduceau autoturisme fiind sub influenţa băuturilor alcoolice, iar faţă de acestea, complementar sancţiunii contravenţionale aplicate, a fost dispusă suspendarea permisului de conducere.

Un alt conducător auto a rămas fără permis după ce a fost depistat în timp ce efectua o depășire într-o zonă în care această manevră este interzisă.

La acțiune, alături de poliţiştii din Cîmpeni, au participat şi poliţişti ai Secţiei 9 Poliţie Rurală Cîmpeni, ai Serviciului Rutier, dar şi jandarmi.

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax