Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Acţiune a Poliţiei Rurale Galda de Jos: Sancţiuni de peste 40.000 de lei şi suspect de furt prins

Publicat

Politia, amenzi

Poliţiştii Secţiei 1 Poliţie Rurală Galda de Jos, împreună cu colegi de la Biroul Rutier Alba Iulia au aplicat amenzi de peste 40.000 de lei cu ocazia unei acţiuni organizate miercuri. De asemenea, a fost prins un bărbat care a furat bani dintr-o casă din comuna Ighiu.

Potrivit IPJ Alba, în 4 aprilie, între orele 7.00 – 20.00, Secţia 1 Poliţie Rurală Galda de Jos a organizat, pe raza localităţilor rurale din competenţă, o acţiune cu efective suplimentare ce a avut ca scop prevenirea infracțiunilor, creşterea siguranţei rutiere şi combaterea ilegalităţilor.

Cu ocazia acţiunii au fost constatate şi sancţionate 113 abateri de natură contravenţională, în valoare de 42.390 lei, majoritatea la OUG 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice.

A fost identificat şi un bărbat de 71 de ani, din comuna Ighiu, bănuit de comiterea unei infracțiuni de furt din locuinţă, sesizată poliţiei pe 31 martie.

Bărbatul ar fi folosit chei potrivite şi ar fi pătruns în locuinţa unei femei din comuna Ighiu, în timp ce aceasta lipsea de la domiciliu, împrejurare în care ar fi sustras un portmoneu în care era suma de 900 de lei precum şi documente personale.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax