Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Acțiune a Poliției Rutiere Alba, în Apuseni. Zeci de șoferi amendați și permise reținute, în șase ore

Publicat

masina politia iarna

În șase ore, Poliția Rutieră Alba a amendat peste 20 de șoferi și a reținut patru permise de conducere, într-o acțiune organizată pe drumurile naționale din Munții Apuseni.

Potrivit IPJ Alba, sâmbătă, Serviciul Rutier Alba a organizat, pe drumurile naționale 74, 74 A și 75, în zona Munților Apuseni, o acțiune ce a avut ca scop creşterea gradului de siguranţă rutieră şi depistarea şi sancţionarea participanţilor la traficul rutier, care nu respectă normele legale privind circulaţia pe drumurile publice.

În cele 6 ore de acțiune, polițiștii au depistat și sancționat contravențional 25 de conducători auto care au încălcat normele legale privind circulația pe drumurile publice.

Trei dintre aceștia au pus în pericol siguranța traficului rutier, conducând autovehicule sub influența băuturilor alcoolice, iar unul s-a angajat într-o depășire într-o zonă în care această manevră este interzisă. Față de toți cei 4 conducători auto, complementar sancțiunii a fost luată măsura suspendării permisului de conducere.

 Valoarea sancțiunilor aplicate a fost de 8.120 lei.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax