Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Acţiune a Poliţiei Rutiere Alba: Peste 40 de şoferi au rămas fără permise, amenzi de 100.000 de lei

Publicat

Peste 40 de şoferi au rămas fără permise şi alte sute de conducători auto, dar şi pietoni au fost amendaţi pentru nerespectarea regulilor rutiere, în Alba, în această săptămână. Poliţiştii au monitorizat traficul pentru siguranţă rutieră.

În perioada 5-11 februarie, poliţiştii Serviciul Rutier din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba au organizat acţiuni pentru creșterea gradului de disciplină rutieră, prin combaterea abaterilor săvârșite de pietoni, monitorizarea şoferilor care nu acordă prioritate acestora şi a celor care conduc cu viteză neregulamentară.

Acţiunea din 6 februarie a vizat pietonii, cea din 7 februarie – respectarea regimului legal de viteză, iar  joi, 8 februarie – acordarea priorităţii pentru pietoni şi vehicule. Au acţionat efectivele de poliție rutieră în colaborare cu efectivele de ordine publică cu atribuții pe linia poliției rutiere din cadrul IPJ Alba.

În total, au fost aplicate 779 sancţiuni contravenţionale în valoare de 102.805 lei. Dintre acestea, 111 sancţiuni contravenţionale au fost pentru indisciplină pietoni, 256 pentru viteză excesivă, 11 pentru neacordare prioritate pietoni, 12 sancţiuni pentru neacordare prioritate autovehicule, 2 sancţiuni contravenţionale pentru consum de alcool şi 387 sancţiuni pentru alte abateri la regimul rutier.

Poliţiştii au reţinut 42 de permise de conducere, din care 11 pentru neacordare prioritate pietoni, 12 neacordare prioritate autovehicule, 2 pentru consum de alcool şi 17 pentru alte abateri la regimul rutier.

Au fost constatate şi două infracţiuni rutiere, şoferi care au condus sub influenţa alcoolului.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax