Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Acţiune a Poliţiei Rutiere Alba: Şase şoferi cu dosare penale, cinci permise suspendate şi peste 200 de amenzi pentru viteză, într-o singură zi

Publicat

radarePoliţiştii rutieri din judeţul Alba au sancţionat, miercuri, peste 200 de şoferi pentru depăşirea limitei legale de viteză. Şase s-au ales cu dosare penale, iar faţă de cinci conducători auto a fost luată măsura complementară a suspendării permisului de conducere. Serviciul Rutier Alba a organizat, pe raza întregului judeţ, o acţiune ce a vizat şoferii care circulă cu viteză excesivă. Poliţiştii de la rutieră au fost sprijiniţi de poliţişti de ordine publică cu atribuţii pe linie de poliţie rutieră.

Cu ocazia acestei acţiuni, au fost depistaţi şi sancţionaţi contravenţional 320 de conducător auto din care 239 pentru viteză excesivă.

Totodată, poliţiştii au constatat şase infracțiuni la regimul rutier şi au reţinut cinci permise de conducere şi şapte certificate de înmatriculare.

Valoarea totală a sancţiunilor aplicate a fost de 57.935 lei.

În cadrul acţiunii, la ora 8.10, poliţiştii din Cenade l-au depistat pe R.E., de 52 de ani, din localitate, care conducea un tractor neînmatriculat, fără a deţine permis.

Faţă de R.E. cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducere fără permis şi conducerea unui autovehicul neînmatriculat.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba atrage atenţia asupra importanţei respectării regimului legal de viteză, întrucât viteza excesivă şi cea neadaptată la condiţiile meteo, de drum sau trafic, reprezintă principalul factor generator de accidente rutiere în România.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax