Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Acţiune a Poliţiei Rutiere în ALBA: 21 de şoferi au rămas fără permise după ce au circulat cu viteză excesivă sau depăşit neregulamentar

Publicat

actiune politisti alba În urma unei acţiuni a poliţiştilor rutieri din Alba pe şoselele din judeţ, 21 de şoferi au rămas fără permise, după ce au depăşit neregulamentar sau au circulat cu viteză excesivă. Oamenii legii au dat amenzi de aproape 30.000 de lei.

Serviciul Rutier Alba a organizat, vineri, pe principalele artere rutiere ale județului, o acțiune ce a avut ca scop prevenirea accidentelor rutiere datorate vitezei excesive și depășirii neregulamentare.

Cu ocazia acestei acțiuni au fost sancționate 162 de abateri contravenționale, de la normele legale privind circulația pe drumurile publice, cu amenzi în valoare totală de 29.360 lei.

Un număr de 19 conducători auto au fost sancționați pentru că s-au angajat în depășiri neregulamentare, iar 33 au fost sancționați pentru depășirea limitei legale de viteză.

Față de 21 de șoferi a fost luată măsura complementară a suspendării permisului de conducere.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax