Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Acțiune a Poliției Rutiere în Alba Iulia: Trei permise de conducere reținute, cinci certificate de înmatriculare retrase și amenzi de peste 33.000 de lei

Publicat

Polițiștii rutieri din Alba Iulia i-au sancționat, vineri, pe șoferii care au încălcat normele rutiere. În cadrul acțiunii au fost aplicate 132 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 33.440 lei. Din totalul de sancțiuni, 73 au fost pentru nerespectarea regimului legal de viteză. Pentru neportul centurii de siguranţă, au fost sancţionaţi 15 conducători auto, iar pentru alte abateri au fost aplicate 44 de sancţiuni contravenționale.

De asemenea, polițiștii au retras 5 certificate de înmatriculare şi reţinut 3 permise de conducere, dintre care unul pentru depăşirea cu 50 km/oră a limitei maxime de viteză, iar două permise pentru neacordarea priorităţii de trecere la pietoni.

Acțiunea poliţiştilor rutieri din cadrul Serviciului Rutier şi a Poliţiei municipiului Alba Iulia a avut ca scop depistarea conducătorilor de autovehicule care încalcă normele rutiere privind viteza de deplasare şi prin aceasta pun în pericol şi alţi participanţi la trafic.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax