Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Acţiune a Poliţiei Rutiere la Alba: Cinci şoferi au rămas fără permise şi alţi peste 200 s-au ales cu amenzi pentru viteză excesivă şi alte abateri

Publicat

actiune politisti alba Cinci şoferi au rămas fără permise şi peste 200 au fost amendaţi, miercuri, în judeţul Alba, în urma unei acţiuni organizate miercuri, de Serviciul Rutier Alba, pentru prevenirea accidentelor rutiere cauzate de viteza excesivă.

Potrivit IPJ Alba, au fost aplicate 274 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 47.897 lei, din care 177 pentru viteză excesivă, 22 pentru nepotul centurii de siguranţă, una pentru nerespectarea regulilor privind trecerea la nivel cu calea ferată şi 74 pentru alte abateri de la normele legale privind circulaţia pe drumurile publice.

Totodată, au fost reţinute cinci permise de conducere şi două certificate de înmatriculare.

La această acţiune au participat poliţişti ai Serviciului Rutier Alba, poliţişti rutieri de la subunităţi şi poliţişti de ordine publică care au folosit aparatele de măsurare a vitezei autovehiculelor, pe principalele artere rutiere ale judeţului, în zonele cunoscute cu risc de producere a accidentelor rutiere din cauza vitezei.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax