Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Acţiune a Poliţiei Rutiere la Alba Iulia: Şapte şoferi au rămas FĂRĂ PERMISE după ce nu au dat prioritate pietonilor

Publicat

politie

politie 2 Şapte şoferi au rămas fără permisele de conducere şi peste 50 de participanţi la traficul rutier s-au ales cu amenzi în urma unei acţiuni organizate de poliţie, marţi, la Alba Iulia. Valoarea sancţiunilor este de peste 100.000 de lei.

Poliţişti din cadrul Biroului Rutier Alba Iulia, în colaborare cu Poliţia Locală au organizat, marţi, o acţiune pentru combaterea indisciplinei conducătorilor auto care nu acordă prioritate de trecere pietonilor angajaţi în traversarea străzii pe trecerile de pietoni, precum şi în vederea asigurării unui climat de ordine şi siguranţă publică corespunzător, transmite IPJ Alba.

Cu această ocazie au fost aplicate 55 de sancţiuni contravenţionale, din care 7 conducătorilor auto care nu au acordat prioritate pietonilor, 9 pentru indisciplină pietoni, 6 pentru opriri neregulamentare, 12 pentru neportul centurii de siguranţă, restul constituind alte abateri de la normele legale.

Totodată au fost retrase 3 certificate de înmatriculare şi reţinute în vederea suspendării 7 permise de conducere, toate fiind pentru neacordare prioritate pietoni.

Valoarea amenzilor aplicate este de 10.580 lei.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. LOLO

    miercuri, 04.02.2015 at 15:38

    Foarte binee!!! si in sensurile giratorii ar fi bine sa stea pt ca albanezii nu stiu sa circule in ele 😉

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax