Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Acțiune a Poliției Rutiere pentru verificarea mașinilor înmatriculate în alte state. Câți șoferi au fost amendați

Publicat

Poliția Rutieră a amendat, în două zile, sute de șoferi în cadrul unei acțiuni organizate pentru verificarea mașinilor înmatriculate în alte state și a platformelor de transport vehicule.

Potrivit IGPR, în perioada 13 – 14 aprilie, la nivel național, polițiștii de la rutieră au derulat o acțiune pentru verificarea respectării legislației rutiere de către conducătorii de autovehicule înmatriculate în alte state și de autoplatforme destinate transportului de vehicule.

Au fost verificate 16.196 de autovehicule, dintre care 3.705 autovehicule înmatriculate în alte state și 619 autoplatforme destinate transportului de vehicule.

Au fost aplicate 9.700 de sancțiuni contravenționale, dintre care 9.386 pentru nerespectarea prevederilor Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, republicată, cu modificările și completările ulterioare.

Din totalul acestora, 735 de sancțiuni contravenționale au fost aplicate conducătorilor autovehiculelor înmatriculate în alte state și 110 conducătorilor autoplatformelor destinate transportului de vehicule.

Totodată, la nivel național, au fost reținute 891 de permise de conducere, dintre care 63 conducătorilor de autovehicule înmatriculate în alte state și 2 conducătorilor de autoplatforme destinate transportului de vehicule.

Tot în cadrul acțiunii, au fost retrase 412 certificate de înmatriculare, dintre care 47 conducătorilor de autovehicule înmatriculate în alte state și 9 conducătorilor de autoplatforme destinate transportului de vehicule.

Din totalul certificatelor de înmatriculare retrase, 125 au fost pentru lipsa inspecției tehnice periodice și 50 pentru lipsa asigurării de răspundere civilă auto, pentru pagube produse terților, prin accidente de circulație.

De asemenea, au fost constatate 108 infracțiuni, dintre care 14 săvârșite de către conducătorii autovehiculelor înmatriculate în alte state.

sursă: politiaromana.ro

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Cetatean loial

    marți, 19.04.2022 at 12:05

    Asa se intampla cand incerci sa fraieresti statul,dati ma lege,traiesti si muncesti in tara, ai masina inmatriculata in tara!
    Nu avem legi sau legea este pentru „prostime”!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax