Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Acţiune a Poliţiei Rutiere şi RAR în Apuseni: Patru şoferi au rămas fără permise, pentru alcool la volan şi alte abateri. Oamenii legii au confiscat 34 de brazi

Publicat

pol

actiune politie politisti Patru şoferi care conduceau sub influenţa alcoolului sau au depăşit neregulamentar au rămas fără permise, iar alţi doi, care transportau fără acte material lemnos şi brazi de Crăciun au fost amendaţi. Poliţiştii rutieri, în colaborare cu RAR, au derulat, joi, o acţiune în Munţii Apuseni, pentru prevenirea accidentelor rutiere.

Potrivit IPJ Alba, joi, poliţiştii Serviciului Rutier Alba, sprijiniţi de poliţişti din Cîmpeni, Abrud şi Baia de Arieş au organizat, pe raza orașelor Cîmpeni şi Baia de Arieș, precum şi în localităţile rurale din zonă, o acţiune de prevenire a accidentelor rutiere.

La acţiunea ce a vizat inclusiv verificarea stării tehnice a autovehiculelor au participat şi reprezentanţi ai Registrului Auto Român – Agenţia Alba.

Cu această ocazie au fost constate 46 de abateri de la normele legale privind circulaţia pe drumurile publice. Poliţiştii au depistat şi sancţionat trei persoane care conduceau autovehicule fiind sub influenţa alcoolului, iar în cazul a patru dintre autovehiculele controlate au fost identificate defecţiuni tehnice.

Alte trei sancţiuni contravenţionale au fost aplicate pentru nerespectarea prevederilor Legii 61/1991 privind sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice.

Au fost reţinute patru permise de conducere, din care trei pentru alcool şi unul pentru depăşire neregulamentară.

Valoarea totală a sancţiunilor aplicate este de 8.700 de lei.

Totodată în jurul orei 23.00, poliţiştii din Abrud, împreună cu cei ai Postului de Poliţie Roşia Montană l-au identificat, pe raza comunei Bucium, pe M.F., de 39 de ani, din comuna Bucium, care transporta cu un autoturism cu remorcă 34 de pomi de Crăciun, fără a poseda documente legale în acest sens.

Şoferul autoturismului a fost sancţionat contravențional, iar pomii de Crăciun au fost predaţi Ocolului Silvic Alba Iulia pe valorificare.

Tot joi, poliţiştii din Zlatna, în timp ce efectuau activităţi de supraveghere şi control al traficului rutier, l-au depistat pe S.I., de 28 de ani, din Zlatna, în timp ce transporta cu o autoutilitară, 30 metri cubi material lemnos, fără a deţine documente legale de transport.

Conducătorul autoutilitarei a fost sancţionat contravenţional, iar întreaga cantitate de material lemnos a fost confiscată.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax