Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Acţiune a Poliţiei Vinţu de Jos: Amenzi de peste 20.000 de lei şi infractori prinşi

Publicat

actiune politia

Poliţiştii Secţiei 2 Poliţie Rurală Vinţu de Jos au aplicat 88 de sancţiuni contravenţionale şi au constatat 8 infracțiuni, în urma unei acţiuni desfăşurată pe raza localităţilor aflate în competenţă.

Potrivit IPJ Alba, marţi, Secţia 2 Poliţie Rurală Vinţu de Jos a organizat, pe raza localităţilor rurale aflate în competenţă, o acţiune cu efective suplimentare ce a avut ca scop prevenirea şi combaterea infracțiunilor şi creşterea siguranţei rutiere.

Cu ocazia acestei acţiuni, poliţiştii au constatat, în flagrant delict, 7 infracțiuni şi 88 de abateri de natură contravenţională, sancţionate cu amenzi în valoare de 23.555 lei.

De asemenea, au fost identificaţi 6 autori de infracțiuni în dosarele rămase cu autori neidentificaţi, au fost reţinute două permise de conducere şi retras un certificat de înmatriculare.

Citeşte şi A furat gardul metalic de pe marginea autostrăzii şi l-a folosit la stână. Dosar penal pentru un bărbat din Şibot

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax