Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Acțiune a Poliției Zlatna pe DN74, pentru viteză: câți șoferi au fost amendați, după ce au fost prinși de radar

Publicat

Poliţiştii din Zlatna au acționat joi pentru prevenirea accidentelor cauzate de viteza excesivă sau neadaptată la condiţiile de drum. Au aplicat 27 de sancţiuni contravenţionale.

Polițiștii Biroului Rutier și Biroului de Ordine Publică din cadrul Poliției Orașului Zlatna au organizat joi, în intervalul orar 17.00 – 21.00 o acțiune, pe DN 74, pentru prevenirea accidentelor cauzate de viteza excesivă sau neadaptată la condiţiile de drum.

Au fost constatate și sancționate 27 de abateri de natură contravențională, din care 19 au fost pentru depășirea regimului legal de viteză, iar 8 pentru alte abateri la regimul rutier.

Pentru prevenirea accidentelor rutiere, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba recomandă conducătorilor auto să respecte limita legală de viteză şi să adapteze, în permanenţă, viteza la condiţiile de drum şi trafic.

foto: arhivă, rol ilustrativ

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax