Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Acţiune a poliţiştilor din Alba: 12 ”vitezomani” au rămas fără permis. Amenzi de peste 120.000 de lei aplicate în două zile

Publicat

politie

actiune politie autostrada Peste 650 de amenzi aplicate de polițiștii rutieri din județul Alba în perioada 10-12 octombrie, într-o acţiune de prevenire a accidentelor rutiere produse din cauza vitezei. Șoferii care nu au respectat limita de viteză au fost în vizorul polițiștilor rutieri. Au fost aplicate amenzi în valoare de 129.980 de lei și 12 conducători auto au rămas fără permis de conducere, iar șase fără certificate de înmatriculare.

Polițiștii rutieri au acționat în perioada 10-12 octombrie pentru prevenirea accidentelor rutiere cauzate în principal de viteza excesivă.
Poliţiştii au depistat şi sancţionat 653 conducători auto care au încălcat prevederile legale privind circulația pe drumurile publice şi 446 care au depășit regimul legal de viteză. Valoarea totală a amenzilor aplicate a fost de 129.980 lei.

Au fost reţinute 12 permise de conducere, din care 6 pentru depășirea limitei maxime de viteză cu peste 5o de km/oră, 3 pentru depășiri neregulamentare și 3 pentru consum de alcool.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax