Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Acțiune a polițiștilor din Alba: Amenzi de peste 70.000 de lei, 25 de permise reținute și 9 certificate de înmatriculare retrase

Publicat

În perioada 8 – 10 octombrie 2021, Serviciul Rutier din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Alba a organizat, pe raza întregului județ, o amplă acțiune care a avut ca scop prevenirea accidentelor rutiere și depistarea conducătorilor auto ce pun în pericol siguranța traficului rutier și conduc autovehicule fiind sub influența băuturilor alcoolice sau a drogurilor.

S-a urmărit, de asemenea, conștientizarea conducătorilor auto cu privire la necesitatea utilizării centurilor de siguranță sau a dispozitivelor de retenție omologate.

Polițiștii de la rutieră, sprijiniți de cei de ordine publică au acționat în filtre rutiere și au constatat 498 de abateri de la normele rutiere privind circulația pe drumurile publice, din care 123 pentru neutilizarea centurii de siguranță și 6 pentru conducere sub influența alcoolului.

Au fost reținute 25 de permise de conducere și au fost retrase 9 certificate de înmatriculare.

Valoarea sancțiunilor aplicate a fost de 72.065 lei.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate


Parteneri Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax