Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Acţiune a poliţiştilor din Alba Iulia şi localităţile limitrofe: Peste 200 de șoferi amendaţi pentru viteză şi alte abateri. Doi dintre ei au rămas fără permis

Publicat

politie

politisti masina politie rutiera politiaPoliţiştii din Alba Iulia au acţionat, miercuri şi joi, în municipiu şi în localităţile limitrofe acestuia, pentru creşterea gradului de siguranţă rutieră şi pentru asigurarea unui trafic fluent. Peste 200 de şoferi au fost sancţionaţi contravenţional, pentru încălcări ale normelor privind circulaţia pe drumurile publice. Valoarea totală a amenzilor aplicate a fost de 34.575 lei.

În perioada 30-31 martie, poliţiştii Biroului Rutier Alba Iulia, sprijiniţi de poliţiştii Secţiei 1 Poliţie Rurală Galda de Jos au organizat, pe raza municipiului Alba Iulia şi a comunelor arondate Secţiei 1 Poliţie Rurală Galda de Jos, acţiuni ce au avut drept scop prevenirea accidentelor rutiere şi depistarea şi sancţionarea conducătorilor auto care nu respectă regulile privind circulaţia pe drumurile publice.

În cele două zile de acţiune au fost aplicate 211 sancţiuni contravenţionale, cele mai multe (54) pentru depăşirea limitei legale de viteză.

Un conducător auto a fost depistat în timp ce conducea un autoturism, cu o viteză ce depăşea cu 50 de km/h limita maximă admisă, iar faţă de acesta, complementar sancţiunii contravenţionale aplicate, a fost luată măsura suspendării permisului de conducere pentru o perioadă de 90 de zile.

Unui alt conducător auto i-a fost suspendat permisul de conducere, pentru că nu a acordat prioritate de trecere unui pieton.

Totodată, în municipiul Alba Iulia, au fost depistaţi şi sancţionaţi contravențional, 34 de conducători auto care nu au respectat regulile privind oprirea şi staţionarea.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax