Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Acțiune a polițiștilor din Alba: Peste 320 de șoferi, bicicliști, mopediști și conducători de trotinete electrice, amendați

Publicat

trotineta electrica

Peste 320 de șoferi, bicicliști, mopediști și conducători de trotinete electrice au fost amendați de polițiștii rutieri din Alba, în cadrul unei acţiuni ce a vizat creşterea siguranţei rutiere şi combaterea ilegalităţilor comise de aceste categorii de participanţi la trafic.

În perioada 2 – 3 noiembrie 2021, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba a organizat, pe raza întregului judeţ, o acţiune ce a avut ca scop atât prevenirea accidentelor în care sunt implicaţi biciclişti, mopedişti și conducători de trotinete electrice, cât și verificarea modului în care aceştia respectă normele legale privind circulaţia pe drumurile publice.

Au fost aplicate 328 de sancțiuni contravenționale, din care 61 au fost aplicate bicicliștilor, 7 mopediștilor și 3 au fost aplicate conducătorilor de trotinete electrice, fie pentru încălcarea normelor privind circulaţia pe drumurile publice, fie pentru echiparea necorespunzătoare a bicicletelor sau a vehiculelor conduse.

La acţiune au participat poliţişti de la rutieră şi poliţişti de la structurile de ordine publică care au calitatea de polițiști rutieri.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax