Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Acţiune a poliţiştilor din Alba: Şofer din Vrancea, prins pe o stradă din Sebeş cu peste 200 kg de acumulatori de plumb fără acte. Amenzi de peste 8.000 de lei

Publicat

actiune politisti alba Miercuri, poliţiştii rutieri din Alba au depistat şi sancţionat 73 de abateri contravenţionale ale transportatorilor de marfă şi 19 ale transportatorilor de persoane. Totodată au fost reţinute 4 certificate de înmatriculare. Valoarea totală a sancţiunilor aplicate este de 8.969 lei, iar cea a bunurilor confiscate este de 616 lei. Un şofer din Vrancea a fost oprit pe strada Mihail Kogălniceanu din Sebeş, în timp ce transporta 280 de kg de acumulatori auto de plumb pentru care nu avea documente.

Miercuri, în jurul orelor 11.45, poliţiştii din Sebeş au oprit pentru control, pe strada Mihail Kogălniceanu, o autoutilitară condusă de un bărbat în vârstă de 37 de ani, din comuna Timboeşti, judeţul Vrancea.

Cu ocazia verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că cele 280 de kilograme de acumulatori auto din plumb, în valoare de 616 lei, erau transportate ilegal, şoferul neputând prezenta documente legale de provenienţă şi transport.

Poliţiştii l-au sancţionat contravenţional şi au luat măsura reţinerii acumulatorilor, în vederea confiscării.

În cursul zilei de miercuri, poliţiştii rutieri din Alba au depistat şi sancţionat 73 de abateri contravenţionale ale transportatorilor de marfă şi 19 ale transportatorilor de persoane. Totodată au fost reţinute 4 certificate de înmatriculare.

Valoarea totală a sancţiunilor aplicate este de 8.969 lei, iar cea a bunurilor confiscate este de 616 lei.

Poliţiştii rutieri din judeţul Alba au acţionat, pe principalele artere rutiere ale judeţului, pentru prevenirea accidentelor în care sunt implicate autovehiculele destinate transportului rutier de marfă şi persoane precum şi pentru verificarea legalităţii în care se desfășoară acest tip de transport.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax