Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Acțiune a polițiștilor din Alba: Șoferi, pietoni și taximetriști, amendați cu peste 120.000 de lei

Publicat

masina, politie, rutiera, alba

Poliţiştii din judeţul Alba au organizat o acţiune pentru creșterea gradului de disciplină rutier. În cadrul acesteia, poliţiştii au reţinut 22 de permise de conducere, au retras patru certificate de înmatriculare și au aplicat amenzi în valoare totală de peste 120.000 de lei.

În perioada 4-7 martie 2019, poliţiştii rutieri din cadrul IPJ Alba în colaborare cu efectivele de ordine publică cu atribuții pe linia poliției rutiere, au organizat, pe raza judeţului Alba, o acţiune pentru creșterea gradului de disciplină rutieră.

Au fost aplicate 822 de sancţiuni contravenţionale, din care 240 pentru viteza excesiva, 6 pentru depășire neregulamentară, 11 pentru neacordare de prioritate pietoni, 141 pentru indisciplină pietoni, iar restul pentru alte abateri rutiere.

Polițiștii au aplicat şi o sancțiune conform prevederilor HG nr. 69/2012 privind legalitatea transporturilor și 11 sancţiuni conform prevederilor Legii nr. 38/2003 privind transportul în regim taxi.

Valoarea totală a sancţiunilor aplicate a fost de 121.190 lei.

În cadrul acestei acţiuni, la nivelul județului Alba, poliţiştii au reţinut 22 de permise de conducere şi au retras 4 certificate de înmatriculare.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax