Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Acţiune a polițiștilor din Blaj: 13 permise reținute și amenzi de peste 33.000 de lei

Publicat

Polițiștii din Blaj au organizat o acţiune cu efective suplimentare în municipiu și pe raza localităților rurale arondate. Au fost legitimate 236 de persoane, controlate 215 autovehicule, aplicate 154 de amenzi și reținute 13 permise de conducere.

Potrivit IPJ Alba, la data de 6 februarie 2020, Poliţia municipiului Blaj cu sprijinul polițiștilor Serviciului Rutier Alba au organizat, pe raza municipiului, o acţiune care a avut ca scop prevenirea faptelor de natură penală sau contravențională, creșterea climatului de siguranță publică și reducerea riscului rutier.

Polițiștii au legitimat 236 de persoane, au verificat 215 autovehicule, au reținut 13 permise de conducere și două certificate de înmatriculare.

În cadrul acțiunii au fost constatate 154 de abateri de natură contravenţională, sancționate cu amenzi în valoare totală de 33.520 lei, din care 150 la OUG 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, iar restul la alte acte normative.

Totodată, au fost depistate două persoane care se foloseau de copiii lor minori pentru a apela la mila publică, iar față de o persoană, cercetată pentru infracțiuni rutiere, a fost luată măsura reținerii.

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax