Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Acţiune a polițiștilor din Blaj: Amenzi de peste 19.000 de lei și trei permise reținute

Publicat

actiune politia control trafic rutier

Poliţiştii din Blaj au acţionat pentru menţinerea climatului de siguranţă publică cu ocazia „Sărbătorii Mierii”, ce a avut loc la sfârşitul săptămânii trecute. Manifestarea s-a încheiat fără evenimente negative. Au fost constatate şi sancţionate 99 de abateri de natură contravenţională, fiind aplicate amenzi în valoare de 19.645 de lei. Totodată, poliţiştii au reţinut, în vederea suspendării, trei permise de conducere.

În perioada 24 – 25 martie a.c., poliţiştii din Blaj au acţionat, cu efective suplimentare, pentru menţinerea climatului de siguranţă publică, pe raza municipiului, cu ocazia manifestării tradiţionale „Sărbătoarea Mierii”, ce a avut loc în municipiu.

Poliţiştii din Blaj au fost sprijiniţi de poliţişti ai Serviciului de Investigare a Fraudelor, ai Serviciului Rutier, de poliţişti ai secţiilor de poliţie rurale Jidvei şi Blaj precum şi de jandarmi, în total, în activităţile de menţinere şi prevenire a incidentelor, fiind angrenaţi 40 de poliţişti şi 23 de jandarmi.

În cadrul acţiunii au fost legitimate 148 de persoane, au fost verificate 161 de autovehicule şi au fost controlate 6 societăţi comerciale.

Au fost constatate şi sancţionate 99 de abateri de natură contravenţională, din care 74 de la normele legale privind circulaţia pe drumurile publice, 10 la Legea 12/1990 privind comerţul şi 15 la Legea 61/1991 privind liniştea şi ordinea publică.

Valoarea totală a amenzilor aplicate a fost de 19.645 de lei.

Totodată, poliţiştii au reţinut, în vederea suspendării, 3 permise de conducere (unul pentru depăşirea cu peste 50 km/oră a limitei legale de viteză, unul pentru depăşire neregulamentară şi unul pentru conducere sub influenţa alcoolului).

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax