Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Acțiune a poliţiştilor din Blaj, Cergău şi Roşia de Secaş. Amenzi de peste 10.000 de lei date în trafic

Publicat

politia control trafic

Poliţiştii din Blaj, Cergău şi Roşia de Secaş au fost, miercuri, în trafic, în cadrul unor acţiuni pentru creşterea siguranţei rutiere. Au aplicat amenzi de peste 10.000 de lei, au descoperit maşini cu defecţiuni tehnice şi au confiscat lemn transportat ilegal.

Potrivit IPJ Alba, în 7 februarie, poliţiştii din cadrul Compartimentului Rutier Blaj, împreuna cu polițiști din cadrul Secției de politie Rurală Blaj şi în colaborare specialişti din cadrul Registrului Auto Român – Alba au aplicat 22 sancţiuni contravenționale şi au depistat doi conducători auto care au circulat cu defecţiuni tehnice auto.

Amenzile au fost în valoare de 4.350 lei.

În aceeaşi zi, poliţiştii din cadrul Posturilor de Politie Cergău si Roșia de Secaș au aplicat 22 sancţiuni contravenționale, în valoare de 6.330 lei.

Din totalul sancţiunilor aplicate, o amendă a fost pentru abateri la regimul silvic şi 21 sancţiuni la Codul Rutier (2 pentru depăşirea vitezei, 4 pentru neportul centurii, 6 pentru lipsă documente, 11 pentru alte abateri rutiere).

În cadrul acestei acţiuni poliţiştii au controlat 53 de autoturisme şi au confiscat 1,44 mc material lemnos, în valoare de 773,28 lei.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax