Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Acțiune a polițiștilor din Câmpeni: 52 de șoferi amendați pentru viteză și permise reținute pentru alcool la volan

Publicat

masina-politia

Polițiștii din Câmpeni au depistat și sancționat peste 50 de șoferi care au circulat cu viteză peste limita legală. Au fost aplicate amenzi de 14.500 de lei și reținute 6 permise de conducere, transmite IPJ Alba.

În perioada 23 – 26 ianuarie 2020, polițiștii din Câmpeni au organizat o acțiune pentru prevenirea accidentelor de circulație cauzare de viteza excesivă și pentru depistarea și sancționarea conducătorilor auto care conduc autovehicule sub influența băuturilor alcoolice.

Au fost depistați și sancționați 52 de conducători auto care au depășit limita legală de viteză, iar alți 19 șoferi au fost amendați pentru alte abateri de la normele legale privind circulația pe drumurile publice.

Au fost reținute 6 permise de conducere, dintre care 4 pentru alcool, unul pentru depășire neregulamentară și unul pentru neacordare de prioritate. De asemenea, au fost retrase două certificate de înmatriculare, iar valoarea totală a amenzilor aplicate a fost de 18.270 lei.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax