Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Acţiune a poliţiştilor din Cîmpeni: Tânăr de 28 de ani, cu mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, identificat de poliţişti. Amenzi de peste 4.800 de lei

Publicat

inchisoare În urma unei acţiuni de vineri, a poliţiştilor din Cîmpeni a fost identificat un tânăr de 28 de ani, pe numele căruia Judecătoria Cîmpeni a emis un mandat de executare a pedepsei închisorii, pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat.

Vineri, poliţişti din cadrul Poliţiei oraşului Cîmpeni, l-au depistat şi identificat pe M.N.B., de 28 de ani, din oraşul Cîmpeni, pe numele căruia Judecătoria Cîmpeni a emis un mandat de executare a pedepsei închisorii, acesta având de executat o pedeapsă de un an închisoare, pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat. Condamnatul a fost depus în Penitenciarul de Maximă Siguranţă Aiud.

Tot în acea zi, în cadrul unei acţiuni de ordine publică, organizată de poliţişti pe raza oraşului Cîmpeni au fost aplicate 24 de sancţiuni contravenţionale, din care 19 la regimul rutier. Valoare totală a amenzilor aplicate este de 4845 lei. De asemenea au fost confiscate bunuri în valoarea de 310 lei (cereale şi fructe).

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax