Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Acțiune a polițiștilor din Galda de Jos pentru creșterea siguranței rutiere: Au fost aplicate 57 de amenzi. O persoană reținută

Publicat

masina-politia
Arhivă foto

Polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Galda de Jos au organizat o acțiune pentru creșterea siguranței în localitățile rurale din zonele de competență. Au fost legitimate persoane, controlate autovehicule și au fost aplicate 57 de amenzi. O persoană a fost reținută.

Potrivit IPJ Alba, la data de 31 octombrie 2023, polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Galda de Jos au organizat, pe raza localităților rurale din competență, o acțiune care a avut ca scop prevenirea și combaterea infracțiunilor și creșterea gradului de siguranță rutieră.

În cadrul acțiunii, au fost identificate 12 persoane bănuite de săvârșirea de infracțiuni, iar față de una a fost luată măsura reținerii. Au fost legitimate 78 de persoane, au fost verificate 76 de autovehicule și au fost constatate 57 de abateri contravenționale, majoritatea la regimul rutier.

Pentru documentarea activității infracționale a unor persoane, polițiștii au efectuat două percheziții domiciliare.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax