Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Acțiune a polițiștilor din Jidvei: 24 de amenzi, 6 permise de conducere reținute și două certificate de înmatriculare retrase

Publicat

Polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Jidvei au acționat pentru creșterea siguranței rutiere pe drumurile publice și combaterea conducerii autovehiculelor de către persoane aflate sub influența alcoolului sau a drogurilor Polițiștii au depistat, în trafic, 24 de șoferi care au încălcat regulile de circulație.

Potrivit IPJ Alba, la data de 18 februarie 2020, în intervalul orar 07.00 – 09.00, 20.00 – 04.00, polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Jidvei au organizat, pe raza de competență, împreună cu polițiștii Serviciului Rutier – Biroul Drumuri Naționale și Europene, o acțiune care a avut ca scop creșterea siguranței rutiere și depistarea conducătorilor auto care nu respectă interdicția de a conduce autovehicule fiind sub influența băuturilor alcoolice sau a drogurilor.

Cu ocazia acțiunii, au fost verificate 122 de autovehicule și au fost aplicate 24 de amenzi, care au sancționat abateri de la normele legale privind circulația pe drumurile publice. 5 șoferi au depistați în timp ce conduceau sub influența alcoolului.

Au fost reținute 6 permise de conducere și au fost retrase două certificate de înmatriculare.

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax