Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Acțiune a polițiștilor din Vințu de Jos: Amenzi de peste 17.000 de lei și trei certificate de înmatriculare retrase

Publicat

Poliţiştii Secţiei 2 Poliţie Rurală Vinţu de Jos au aplicat peste 100 de sancţiuni contravenţionale, au retras trei certificate de înmatriculare și au identificat 8 persoane bănuite de săvârșirea de infracțiuni, în urma unei acţiuni desfăşurată pe raza localităţilor rurale aflate în competenţă.

Potrivit IPJ Alba, la data de 11 martie 2020, polițiștii Secţiei 2 Poliţie Rurală Vinţu de Jos au organizat, pe raza localităţilor rurale aflate în competenţă, o acţiune cu efective suplimentare, care a avut ca scop prevenirea şi combaterea infracțiunilor şi creşterea siguranţei rutiere.

Cu ocazia acestei acţiuni, poliţiştii au verificat 250 de autovehicule, au legitimat 123 de persoane, au constatat 103 abateri de natură contravenţională, sancţionate cu amenzi în valoare de 17.275 lei și au retras trei certificate de înmatriculare.

De asemenea, au fost identificate 8 persoane bănuite de săvârșirea de infracțiuni în șase cauze rămase în evidența celor cu autor necunoscut.

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax