Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Acţiune a poliţiştilor în Munţii Apuseni: Dosar penal pentru un tânăr din Sălciua, amenzi de peste 7.000 de lei şi patru certificate de înmatriculare reţinute

Publicat

pol

Poliţiştii din zona Munţilor Apuseni au aplicat, marţi, amenzi în valoare totală de 7.490 de lei şi au reţinut patru certificate de înmatriculare, iar un tânăr este cercetat pentru conducerea autoturismului neînmatriculat. Poliţiştii au acţionat pe principalele artere rutiere din zona Apusenilor pentru prevenirea accidentelor rutiere datorate stării tehnice necorespunzătore a autovehiculelor dar şi pentru verificarea legalităţii transportului rutier de persoane.

Între orele 09.00 şi 15.00, poliţiştii din Abrud împreună cu reprezentaţi ai R.A.R. Alba Iulia au acţionat pe DN 74 şi DN 74A şi au verificat starea tehnică a autoturismelor depistate în trafic. La şapte dintre autovehiculele controlate au fost constatate defecţiuni tehnice. Au aplicat amenzi în valoare totală de 2.700 de lei şi au reţinut patru certificate de înmatriculare.

Între orele 5.00 şi 14.00, poliţiştii din Cîmpeni, sprijiniţi de poliţişti ai Serviciului Rutier Alba şi ai Serviciului de Investigare a Fraudelor au acţionat pentru verificarea modului în care se desfășoară transportul public de persoane.

Au fost verificate 62 de autovehicule, iar pentru abateri de la normele legale au fost aplicate 31 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 4.790 lei, cele mai multe pentru încălcarea prevederilor OUG 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice.

Poliţiştii l-au depistat pe raza oraşului Cîmpeni şi pe C.V.C., de 26 de ani, din comuna Sălciua, în timp ce conducea un autoturism a cărei autorizaţie provizorie de circulaţie era expirată.

Faţă de C.V.C., cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punerea în circulaţie sau conducerea pe drumuri publice a unui autovehicul neînmatriculat.

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax