Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Acțiune a polițiștilor în orașul Cugir. Amenzi de peste 26.000 de lei date într-o singură zi

Publicat

masina politie

Peste 165 de persoane au fost legitimate, 49 de autovehicule verificate și au fost date amenzi în valoare de peste 26.000 de lei. Toate în urma unei acțiuni pentru creşterea siguranţei publice, prevenirii infracţiunilor şi a accidentelor rutiere, realizată de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba, miercuri 25 iulie, în localitatea Cugir.

Potrivit IPJ Alba, la data de 25 iulie 2018, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba, prin Serviciul de Ordine Publică, împreună cu Poliţia Oraşului Cugir, au organizat o acţiune cu efective mărite, pe raza oraşului Cugir, în scopul creşterii siguranţei publice, prevenirii şi combaterii infracţiunilor şi prevenirii accidentelor rutiere.

La acţiune, alături de poliţişti de ordine publică, rutieră, investigare a criminalităţii economice şi investigaţii criminale, au participat jandarmi, poliţişti locali, specialişti în domeniul silvic precum şi specialişti în siguranţa alimentelor.

Cu ocazia acestei acţiuni au fost legitimate 165 de persoane, controlate 49 de autovehicule şi verificate două obiective asigurate cu pază.

Au fost constatate 5 infracțiuni şi 86 de abateri de natură contravențională, sancţionate cu amenzi în valoare de 26.585 lei.

Dintre contravenţiile constatate, 55 au fost la OUG 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, 6 la Legea 61/1991 privind liniştea publică, iar restul la alte acte normative.

Poliţiştii au făcut verificări în cartierul George Coşbuc, pentru a stabili dacă sunt respectate prevederile legale privind liniştea publică şi cele privind domiciliul, reşedinţa şi actele de identitate.

Cu această ocazie au fost identificate şi sancţionate contravenţional, 6 persoane ce, în mod frecvent, au tulburat liniştea cartierului, ascultând muzică la volum mare precum şi 4 persoane ce locuiesc, în zonă, fără documente legale de rezidenţă sau domiciliu.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax