Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Acţiune a poliţiştilor la Blaj şi Jidvei: Un tânăr de 23 de ani, condamnat la închisoare pentru furt a fost prins şi transportat la Penitenciarul Aiud

Publicat

Poliţiştii din Jidvei l-au identificat pe un tânăr de localitate care avea de executat o pedeapsă de 3 ani şi 6 luni de închisoare pentru furt calificat. Acesta a fost dus la Penitenciarul Aiud. Tânărul a fost prins în cadrul unei acţiuni mai ample a oamenilor legii din Jidvei, de joi, în timpul căreia au fost identificaţi mai mulţi suspecţi de comiterea unor infracţiuni de furt.

Oamenii legii l-au identificat, pe strada Perilor din comuna Jidvei, pe B.M. (23 de ani), din localitate, pe numele căruia Judecătoria Blaj a emis, în 10 aprilie, un mandat de executare a pedepsei închisorii de 3 ani şi 6 luni, pentru comiterea unei infracţiuni de  furt calificat. Condamnatul a fost depus în Penitenciarul Aiud, în vederea executării pedepsei.

Tot joi, la ora 12.20, poliţiştii din Blaj au prins în flagrant, pe drumul de pe digul râului Târnava Mare, trei bărbaţi, de 23, 27 şi 29 de ani, toţi din municipiul Blaj, care transportau cu o căruţă 9 foi de arc lamellar, pe care le-au sustras de la o autobasculantă aflată într-o balastieră de pe raza localităţii Mănărade. Prejudiciul de 2.000 lei a fost recuperat şi restituit societăţii comerciale păgubite, iar faţă de cei 3 suspecţi au fost întocmite actele premergătoare cercetării sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat.

În cadrul aceleiaşi acţiuni, poliţiştii de investigaţii criminale au reuşit identificarea principalului suspect de comiterea unui furt dint-o locuinţă de pe raza localităţii Mănărade. Din primele cercetări efectuate, a rezultat că G.S.I. (24 de ani), din Blaj, a pătruns prin efracţie în locuinţă, de unde a sustras bunuri de uz casnic şi aparatură electronică, în valoare de 1.000 de lei. Furtul a fost comis în perioada 30 martie – 2 aprilie. Prejudiciul a fost recuperat integral şi restituit păgubitului, iar faţă de G.S.I., cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat.

Poliţiştii din Jidvei l-au identificat şi pe principalul suspect de comiterea unui furt în legătură cu care au fost sesizaţi în cursul aceleiaşi zile. Din primele cercetări, a rezultat că în 16 aprilie, în jurul orei 10.00, P.M. (20 de ani), din comuna Sîncel, a pătruns prin efracţie în anexa locuinţei unui cetăţean din localitatea Iclod, de unde a sustras o bicicletă în valoare de 270 de lei, pe care a vândut-o în cursul aceleiaşi zile, pentru suma de 20 de lei, unui cetăţean din Iclod. Bicicleta a fost recuperată şi restituită păgubitului, iar faţă de P.M. cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax