Connect with us
Publicitate

Uncategorized

Acţiune a poliţiştilor la Galda de Jos şi Sîntimbru: Amenzi de 13.600 de lei şi cinci persoane cercetate pentru furt

Publicat

Poliţiştii din Galda de Jos au aplicat amenzi de 13.600 de lei, joi, în cadrul unei acţiuni organizate pentru menţinerea siguranţei civice, prevenirea accidentelor rutiere şi combatere a infracțiunilor. Cele mai multe sancţiuni au fost pentru şoferi care nu au respectat regimul rutier. Oamenii legii au identificat şi cinci suspecţi de comiterea unor infracţiuni.

Acţiunea organizată de Secţia 1 Poliţie Rurală Galda de Jos s-a desfăşurat joi, între orele 17.00 şi 23.00, pe raza comunelor Galda de Jos şi Sîntimbru. Au participat 29 de poliţişti, sprijiniţi de patru jandarmi, care au controlat 85 de autovehicule şi au constatat 59 de abateri contravenţionale, cele mai multe (45) la regimul rutier. Valoarea sancţiunilor aplicate este de 13.600 lei.

Cu ocazia acestei acţiuni, poliţiştii au reuşit să identifice cinci suspecţi de comiterea de infracțiuni şi au condus la sediul secţiei, pentru identificare, alte 13 persoane.

Poliţiştii i-au identificat pe B.F., de 19 ani şi B.G.M., de 16 ani, ambii din comuna Sîntimbru, care în luna ianuarie 2013 au sustras mai multe bunuri (un acumulator, două topoare, un ferăstrău) precum şi mai multe deşeuri feroase, din anexa locuinţei unui cetăţean din localitatea Coşlariu.

Tot cu ocazia acestei acţiuni au fost identificaţi Ţ.A. (21 de ani), D.I.F. (20 de ani) şi S.I.M. (17 ani), toţi din comuna Ighiu, care  în noaptea de 9/10 martie au sustras, din anexa unei locuinţe din Şard, mai multe unelte folosite în agricultură (10 cazmale,  6 sape de vie, 2 greble din fier şi o furcă).

Faţă de toţi suspecţii identificați, poliţiştii au întocmit acte premergătoare cercetării sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax