Connect with us
Publicitate

Uncategorized

Acţiune a poliţiştilor la Ocna Mureş şi Teiuş. Au fost aplicate amenzi de peste 13.000 de lei pentru nerespectarea regulilor de circulaţie şi alte nereguli

Publicat

Vineri a fost zi plină pentru poliştii din Ocna Mureş şi Teiuş. Cu ocazia unor controale efectuate pentru respectarea normelor rutiere şi a celor de convieţuire socială la Oca Mureş, respectiv în zona localurilor de alimentaţie publică la Teiuş, oamenii legii au aplicat amenzi de peste 13.000 de lei.

În 24 mai, poliţiştii oraşului Ocna Mureş, au desfăşurat o acţiune preventivă având ca scop diminuarea fenomenului infracţional, respectarea normelor rutiere şi a celor de convieţuire socială, ocazie cu care au fost constatate 3 infracţiuni şi aplicate 102 sancţiuni contravenţionale. Valoarea amenzilor este de 10.425 lei. De asemenea au fost reţinute în vederea suspendării 2 permise de conducere şi 5 certificate de înmatriculare.

Poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Teiuş au organizat vineri o acţiune preventivă care a vizat zona localurilor de alimentaţie publică, dar şi alte zone de interes, ocazie cu care a fost constatată o infracţiune rutieră şi aplicate 18 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 3.080 lei.

Foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax