Connect with us
Publicitate

Uncategorized

Acţiune a poliţiştilor pe Transalpina: Trei permise de conducere şi 14 certificate de înmatriculare reţinute

Publicat

DN67 C, cunoscut sub numele de Transalpina a fost zona unei acţiuni de control desfăşurate de poliţiştii rutieri din Sebeş şi cei de la IPJ Alba. Săptămâna trecută, pe sectorul de drum Sebeş -– Săsciori – Şugag, oameni legii au aplicat 147 sancţiuni contravenţionale de peste 26.000 de lei şi au reţinut trei permise şi 14 certificate de înmatriculare.

Poliţiştii Serviciului Rutier împreună cu Biroul Rutier Sebeş şi ai Secţiei 7 Poliţie Rurală Sebeş au organizat acţiuni de prevenire a accidentelor rutiere care a avut drept scop prevenirea accidentelor rutiere şi combaterea indisciplinei participanţilor la trafic.

În această perioadă, au fost aplicate 147 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 26.740 lei, din care 141 pentru nerespectarea regulilor de circulaţie pe drumurile publice, din care 31 pentru depăşirea limitei legale de viteză, 27 pentru neportul centurii de siguranţă, 19 pentru încălcarea normelor legale comise de mopedişti, 10 pentru încălcarea normelor legale de către biciclişti, două pentru consum de alcool şi 52 pentru alte abateri constatate.

De asemenea au fost aplicate o sancţiune contravenţională privind transporturile rutiere, una privind mărfurile divizibile, una privind timpii de conducere, repaus şi odihnă şi trei sancţiuni pentru lipsa rovignetei.

Au fost reţinute 3 permise de conducere şi 14 certificate de înmatriculare şi a fost constatată o infracţiune la regimul rutier.

Foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax