Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Acţiune a poliţiştilor rutieri din Alba: 16 şoferi au rămas fără permise pentru depăşiri neregulamentare

Publicat

Şoferii identificaţi în trafic, marţi, de poliţiştii rutieri din Alba şi care nu au respectat regulile de circulaţie s-au ales cu amenzi în valoare totală de 27.300 lei. Dintre aceştia 16 conducători auto au rămas fără permise, pentru depăşire neregulamentară, iar alţi patru pentru diverse abateri.

Oamenii legii au acţionat, marţi, pe principalele artere ale judeţului, pentru prevenirea accidentelor rutiere precum şi depistarea şi sancţionarea acelor conducători auto care încalcă normele legale privind circulaţia pe drumurile publice şi în special regulile privind depăşirea. Poliţiştii au constatat 182 de abateri contravenţionale, pentru care au aplicat sancţiuni în valoare de 27.300 lei. Din acestea, 16 au fost pentru depăşire neregulamentară.

Faţă de 20 de conducători auto a fost luată măsura suspendării permisului de conducere (16 pentru depășire neregulamentară şi 4 pentru alte abateri constatate).

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax