Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Acţiune a polițiștilor rutieri din Alba: 50 de pietoni sancționați pentru traversarea drumului public prin loc nepermis

Publicat

politia trecere de pietoni Poliţiştii rutieri din judeţul Alba au desfășurat o acţiune de prevenire a accidentelor rutiere în care sunt implicaţi pietonii. În urma acesteia s-au constatat și sancţionat 191 de abateri contravenționale de la normele privind circulația pe drumurile publice, 50 dintre acestea fiind aplicate pietonilor pentru traversarea unui drum public prin loc nepermis.

Acțiunea a avut loc în localităţile urbane şi rurale din judeţul Alba în scopul prevenirii accidentelor rutiere şi în special a celor în care sunt implicaţi pietonii.

Cu ocazia acestei acţiuni, poliţiştii au constatat şi sancţionat 191 de abateri contravenţionale de la normele legale privind circulaţia pe drumurile publice, 50 dintre acestea fiind aplicate pietonilor care s-au angajat în traversarea drumului public prin loc nepermis.

Valoarea totală a sancţiunilor aplicate este de 34.380 lei.

Pentru a nu deveni victime ale accidentelor rutiere, Serviciul Rutier Alba recomandă pietonilor să folosească pentru traversare trecerile pentru pietoni marcate şi semnalizate, asigurându-se temeinic înainte de a traversa şi să evite să circule pe partea carosabilă.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate