Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Acțiune a polițiștilor rutieri din Alba: Peste 165 șoferi legitimați, 42 de sancțiuni și un permis de conducere reținut

Publicat

Peste 165 de conducători auto au fost  legitimați de polițiștii rutieri din Alba, duminică, 3 aprilie, în cadrul unei acțiuni care a vizat creșterea gradului de siguranță publică.  Au fost controlate 119 autovehicule, 165 de șoferi au fost legitimați şi au fost aplicate 42 de sancțiuni contravenţionale. 

Astfel, Poliţia Municipiului Alba Iulia împreună cu Secţiile de Poliţie Rurală Galda de Jos şi Vinţu de Jos, au organizat vineri o acţiune cu efective suplimentare, în municipiul Alba Iulia şi în localităţile rurale arondate municipiului.

Cu ocazia acestei acţiuni au fost controlate 119 autovehicule, legitimate 165 de persoane și au fost constatate 43 de abateri de natură contravenţională, din care 9 la Legea 61/1991 privind liniştea şi ordinea publică, 32 la OUG 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, iar restul la alte acte normative.

A fost reținut un permis de conducere și a fost constatată o infracțiune la regimul rutier.

Duminică, în jurul orei 12.30, polițiștii de ordine publică din cadrul Poliției Municipiului Alba Iulia, în timp ce acționau pe B-dul Republicii din Alba Iulia, au depistat un bărbat de 40 de ani, din comuna Mihalț, județul Alba, care conducea un autoturism a cărei autorizație provizorie de circulație era expirată din luna octombrie 2020.

Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea, pe drumurile publice, a unui autovehicul neînmatriculat.

sursa foto: arhivă

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax