Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Acțiune a polițiștilor rutieri din Alba și I.S.C.T.R., pentru verificarea transportului public de persoane. Sancțiuni aplicate

Publicat

În perioada 2 noiembrie – 13 decembrie polițiștii rutieri din județul Alba, împreună cu inspectori din cadrul Inspectoratului de Stat pentru Controlul în Transportul Rutier Alba, au acționat, pe raza întregului județ, pentru prevenirea accidentelor rutiere în care sunt implicate autovehicule destinate transportului public de persoane.

Acțiunea a vizat verificarea respectării normelor legale care reglementează activitatea de transport public de persoane și a celor privind circulația pe drumurile publice, precum și a modului de respectare a măsurilor impuse pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

Au fost verificate 1.278 de autovehicule, fiind aplicate 252 de sancțiuni contravenționale, dintre care 41 pentru nerespectarea perioadelor de conducere, a pauzelor și a perioadelor de odihnă, prevăzute de OG 37/2007, 22 pentru încălcările prevăzute de H.G. 69/2012, una pentru conducerea vehiculelor sub influența alcoolului, 18 pentru depășirea limitei legale de viteză, iar restul pentru alte abateri de la normele legale privind circulația pe drumurile publice.

Alte 109 sancțiuni au fost aplicate pentru nerespectarea prevederilor privind prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19 (Legea nr. 55/2020).

Totodată, în urma verificărilor, au fost reținute 5 permise de conducere și au fost constatate 3 infracțiuni rutiere.

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax