Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Acţiune a poliţiştilor rutieri în Alba: Opt permise reţinute şi sute de şoferi amendaţi pentru viteză şi oprire în loc nepermis

Publicat

politia rutieraPoliţiştii rutieri din judeţul Alba şi din municipiul Alba Iulia au dat, joi, sute de amenzi pentru şoferi care nu au respectat regulile de circulaţie. Au reţinut şi opt permise pentru viteză excesivă.

La nivelul judeţului, Poliţia rutieră, în colaborare cu poliţiştii de ordine publică a organizat o acţiune pe principalele artere rutiere, în vederea prevenirii accidentelor cauzate de viteza excesivă. Au depistat 226 de abateri contravenţionale de la normele legale privind circulaţia pe drumurile publice, din care 134 pentru viteză excesivă, sancționate cu amenzi în valoare de 33.903 lei.

Totodată, au fost reţinute opt permise de conducere şi retrase două certificate de înmatriculare.

În Alba Iulia, poliţişti rutieri şi cei locali au desfășurat o acţiune ce a avut ca scop depistarea şi sancţionarea conducătorilor auto care nu respectă prevederile legale şi indicatoarele rutiere ce reglementează oprirea şi staţionarea.

Au fost amendaţi 90 de conducători auto care au oprit/staţionat în loc nepermis, iar alte 37 de sancţiuni au fost aplicate pentru alte abateri de la nomele legale privind circulaţia pe drumurile publice.

Valoarea totală a sancţiunilor aplicate a fost de 13.090 lei.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax