Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Acțiune caritabilă a femeilor liberale din Alba. Cadouri pentru copii și familii nevoiașe din Alba Iulia

Publicat

Femeilor Liberale din Alba a organizat și în acest an, în preajma sărbătorilor de Paște, o acțiune caritabilă în sprijinul unor familii nevoiașe. Trei familii din Bărăbanț au primit alimente , dulciuri, fructe și alte daruri pentru Paște. O mamă singură cu trei copii minori, o altă familie tot cu trei copii minori în întreținere și un tată care are grijă singur de doi copii au fost în atenția doamnelor liberale, dar și o mamă singură din Micești, care are trei copii.

VEZI: URĂRI DE PAŞTE 2018 Mesaje și FELICITĂRI de Învierea Domnului. Transmite un gând bun celor dragi de Sărbători

Alte persoanecare a beneficiat de cadouri a fost un tată din Alba Iulia care crește singur două fetițe de 4 și 6 ani și o femeie cu handicap accentuat care are un băiat de 5 ani. Organizația de femei a PNL Alba a mai vizitat în același scop Centrul de zi ”Sf. Vasile cel Mare” din Alba Iulia. Au fost distribuite alimente, fructe, dulciuri, produse de igienă și tot ceea ce este necesar pentru vopsirea ouălelor.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax