Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Acţiune de 8 Martie a Poliţiei Rutiere din ALBA: Peste o sută de şoferi amendaţi pentru viteză şi alte abateri. 8 permise reţinute şi zeci de taxi-uri verificate

Publicat

actiune politisti alba 8 Martie a fost nu doar prilej de cadouri în trafic de la Poliţia Rutieră. Dacă de dimineaţă femeile surprinse la volan au primit flori şi felicitări de ziua lor, alţi şoferi care nu au respectat regulile de circulaţie s-au ales cu amenzi usturătoare sau au rămas chiar fără permise.

Poliţiştii din județul Alba au continuat acţiunile pentru creşterea siguranţei traficului rutier. Marţi, 8 martie, au fost verificate 56 de taximetre şi s-a acţionat pentru combaterea excesului de viteză, fiind depistaţi 87 de conducători auto care nu au respectat limita legală de viteză. Aţi 60 de conducători auto au fost sancţionaţi, pentru alte abateri de la normele privind circulaţia pe drumurile publice.

În municipiile Alba Iulia, Sebeș, Blaj și Aiud și orașele Cugir, Ocna Mureș și Teiuș, Serviciul Rutier Alba a organizat o acţiune ce a avut ca scop verificarea modului în care este respectată legislaţia ce priveşte transportul de persoane, în regim taxi.

Poliţiştii au verificat 56 de taxiuri şi au constatat 18 abateri contravenţionale, cele mai multe pentru nerespectarea OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice. Unui taximetrist i-a fost reţinut permisul de conducere, pentru neacordare de prioritate, iar valoarea totală a sancţiunilor aplicate a fost de 3.205 lei.

Tot marţi, poliţiştii rutieri din judeţul Alba, sprijiniţi de poliţiştii de ordine publică, au desfășurat o acţiune ce a avut drept scop prevenirea accidentelor rutiere datorate vitezei excesive.

În cadrul acestei acţiuni au fost aplicate 147 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 30.870 lei, din care 87 pentru viteză peste limita legală.

Au fost reţinute 7 permise de conducere şi au fost retrase 3 certificate de înmatriculare.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax