Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE: Un bărbat de 60 de ani din Sălciua, dat dispărut, a fost găsit DECEDAT. Acţiune de amploare a forţelor de intervenţie din ALBA

Publicat

oameni cautare 1 Un bărbat de 60 de ani din comuna Sălciua, zona Munţilor Apuseni, dat dispărut, a fost căutat, marţi, de forţele de intervenţie, în cadrul unei acţiuni de amploare.

UPDATE: Potrivit ISU Alba, după mai multe ore de căutări, bărbatul (G.T.) a fost găsit decedat. Corpul neînsufleţit a fost găsit într-o râpă, la circa un kilometru în aval de locul numit „Sub piatră”, de către echipajul Salvamont. Cauza decesului va fi stabilită după efectuarea necropsiei.

A fost văzut ultima dată luni, când, împreună cu mai multe persoane, a fost într-o pădure din apropiere de Sălciua, unde îşi amenaja un adăpost pentru animale. Însoţitorii lui au coborât în sat, însă bărbatul rămăsese în urma lor.

Pentru că marţi nu ajunsese acasă, soţia a sunat la 112.

În căutarea lui au plecat echipaje de la ISU Alba – Pichetul Cîmpeni (10 ofiţeri şi subofiţeri), două echipaje de Poliţie, 7 jandarmi cu un câine special antrenat în acţiuni de căutări, cinci reprezentanţi Salvamont şi 12 voluntari de la SVSU.

Revenim cu amănunte.

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax