Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Amenzi şi sute de maşini controlate de Poliţie şi jandarmi, la Alba Iulia şi localităţi învecinate

Publicat

Poliţiştii de la IPJ Alba au desfăşurat, vineri, o acţiune de amploare la Alba Iulia şi în localităţile apropiate, împreună cu jandarmii. Au legitimate peste 400 de persoane, au controlat 200 de maşini, aproape 40 de firme şi au dat amenzi în vaoloare de 43.000 de lei.

Acţiunea a fost organizată pentru menținerea unui climat de siguranță civică, descurajarea acțiunilor violente, prevenirea și combaterea fenomenului infracțional și asigurarea creșterii vizibilității elementului polițienesc în zonele cu risc criminogen, transmite IPJ Alba. Pe lângă poliţiştii din structurile operative IPJ Alba, au participat cei de la Poliţia Municipiului Alba Iulia şi Secţia de Poliţie Rurală Galda de Jos.

Oamenii legii au constatat 104 de abateri de natură contravenţională ce au fost sancţionate cu amenzi în valoare de 43.490 lei, fiind confiscate bunuri şi bani în valoare de 1099,35 de lei.

Dintre abaterile contravenţionale, 86 la OUG 195/2002, privind circulaţia pe drumurile publice, o sancţiune a fost aplicată la Legea nr. 61/1991, pentru sancţionarea faptelor de încălcare a normelor de convieţuire socială şi a liniştii publice, 5 pentru nerespectarea normelor prevăzute de Legea 333/2003 privind paza obiectivelor, iar restul la alte acte normative.

De asemenea, în cadrul acestei acţiuni au fost legitimate 456 de persoane, au fost controlate 218 autovehicule, 38 de societăți comerciale şi 28 de obiective asigurate cu pază.

Totodată, poliţiştii rutieri au reţinut 4 permise de conducere şi au retras 6 certificate de înmatriculare.

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax