Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Acţiune de amploare a Poliţiei, la Alba Iulia. Amenzi de aproape 40.000 de lei şi suspecţi prinşi

Publicat

actiune politia

Poliţiştii din Alba Iulia au identificat patru persoane bănuite de comiterea de infracțiuni, în urma unei acţiuni cu efective suplimentare ce a avut loc miercuri. Totodată, au fost constatate şi 187 de abateri contravenţionale, sancţionate cu amenzi în valoare de peste 38.000 de lei.

Potrivit IPJ Alba, în 21 martie, între orele 6.30 – 10.00 și 17.00 – 21.00, Poliţia Municipiului Alba Iulia a organizat, atât pe raza municipiului cât şi pe raza localităţilor rurale arondate, o acţiune cu efective suplimentare ce a avut ca scop menţinerea climatului de siguranţă publică, prevenirea şi combaterea faptelor de natură infracţională şi contravenţională şi prevenirea accidentelor rutiere.

La acţiuni au participat poliţişti de ordine publică, investigaţii criminale şi rutieră, care au fost sprijiniţi de jandarmi.

Cu ocazia acţiunii au fost aplicate 187 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 38.015 lei, din care 9 la Legea 61/1991 pentru nerespectarea normelor privind ordinea şi liniştea publică, 176 la OUG 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, iar restul la alte acte normative.

Au fost reţinute două permise de conducere şi două certificate de înmatriculare şi au fost identificate 4 persoane bănuite de comiterea de infracțiuni.

Citeşte şi A furat colete cu puieţi de pomi fructiferi, de la o firmă de curierat. Dosar penal pentru un albaiulian

Citeşte şi Minoră de 13 ani şi tânăr de 27 de ani din Alba Iulia, cu dosar penal. Au furat bani şi o geantă

Citeşte şi Bărbat din Alba Iulia, cercetat pentru furt. A sustras un portmoneu uitat pe raft, în supermarket

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax