Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Acţiune de amploare a Poliţiei la Alba Iulia: Amenzi de peste 40.000 de lei, permise reţinute şi sancţiuni pentru firme

Publicat

actiune politisti alba Amenzi de peste 40.000 de lei, permise reţinute, sancţiuni pentru firme şi persoane fizice au fost aplicate de poliţiştii din Alba Iulia, în urma unei acţiuni organizate marţi şi miercuri, în oraş, cu effective mărite. Oamenii legii au verificat societăţi comerciale, autoturisme, autovehicule de transport material lemnos.

Marţi şi miercuri. Poliţia Municipiului Alba Iulia a desfăşurat o acţiune cu efective mărite ce a avut drept scop menţinerea climatului de siguranţă publică, prevenirea şi combaterea infracțiunilor şi prevenirea accidentelor rutiere.

La acţiune au participat poliţişti din structurile de ordine publică, rutieră şi investigaţii criminale care au fost sprijiniţi de poliţişti de investigare a criminalității economice şi de reprezentanți ai ITRSV, DS Alba şi de reprezentanți ISCTR.

Au fost efectuate controale la 34 de societăţi comerciale şi au fost verificate 21 de autovehicule de transport material lemnos şi 118 autoturisme.

În urma acestor controale au fost constatate 136 de abateri contravenţionale ce au fost sancţionate cu amenzi în valoare de 44.550 lei. Dintre acestea, 29 au fost aplicate pentru fapte de încălcare a normelor de convieţuire socială şi a liniştii publice, 97 privind circulaţia pe drumurile publice, două privind comerţul şi opt la alte acte normative.

Au fost confiscate bunuri în valoare de 2.333 lei şi au fost reţinute 6 permise de conducere şi 3 certificate de înmatriculare.

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax