Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Acţiune de amploare a Poliţiei, la Alba Iulia. Au fost verificate zeci de persoane, maşini şi firme

Publicat

politisti

Poliţia Municipiului Alba Iulia a organizat miercuri o acţiune cu efective suplimentare, pe raza municipiului, pentru prevenirea şi combaterea faptelor de natură penală şi contravenţională şi pentru creşterea gradului de siguranţă publică. Au fost legitimate zeci de persoane, verificate autovehicule şi societăţi comerciale şi au fost identificate persoane bănuite de comiterea de infracţiuni. A fost făcute 4 percheziţii şi a fost luată măsura reţinerii faţă de două persoane. 

Citeşte şi Percheziţii la Alba Iulia: Poliţiştii au prins trei tineri care au furat piese auto şi alte bunuri

La acţiune au participat, în total, 37 de poliţişti de ordine publică, rutieră, investigaţii criminale, investigare a criminalităţii economice şi ai Serviciului pentru Acţiuni Speciale, care au fost sprijiniţi de jandarmi din cadrul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Alba.

Cu ocazia acestei acţiunii au fost legitimate 80 de persoane şi verificate 31 de societăţi comerciale.

S-a urmărit, de asemenea, identificarea autorilor de infracțiuni şi creşterea siguranţei circulaţiei pe drumurile publice, în acest sens fiind verificate 57 de autovehicule.

Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia au identificat 6 persoane bănuite de comiterea de infracțiuni de furt şi tentativă de furt.

Totodată, au fost constatate 52 de abateri de natură contravenţională, sancționate cu amenzi în valoare totală de 6.795 lei, din care 14 la Legea 61/1991 privind liniştea şi ordinea  publică, 34 la OUG 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, iar restul la alte acte normative. Au fost reţinute două permise de conducere şi retras un certificat de înmatriculare.

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax